Het Knippen

Onze scharen hebben een kniplengte van 3.000 mm. bij een plaatdikte van 0,4 t/m 1,5 mm., en een kniplengte van 4.000 mm. bij een plaatdikte van 1,5 t/m 5 mm. roestvrijstaal.

Het bereik van de achteraanslag is van 10 – 1.000 mm. De stuksteller controleerd het aantal opgegeven te knippen platen. De kniptolerantieis afhankelijk van de plaatdikte en bedraagt ± 0,5 mm.

Wij beschikken ook een tweetal plaatbewerkingsmachines, welke geschikt zijn voor het knippen van roestvaststaal met een dikte van 0,4 t/m 5 mm. De maximale kniplengte bedraagt 4.000 mm.  De neerhouders zijn voorzien van kunstofcups, waardoor beschadiging aan het plaatoppervlakte tijdens het knippen wordt voorkomen. De kniptolerantie bedraagt afhankelijk van de plaatdikte ± 0,5 mm.

 Meten is weten

Decoil International beschikt over een elektronische meettafel waarop geknipte platen tot een lengte van 2.000 mm. kunnen worden gecontroleerd . Dit tot op een nauwkeurigheid van 0,1 mm. Indien u dat wenst kunnen wij u met deze faciliteit een nog beter waarborg geven bij strenge plaat-toleranties.